Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Kellarin aarteet esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Kellarin aarteet

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 22Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: kirppiksen toiminta päättyy 31.1.2020. Kirpputoritoiminnan jatkamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä yrittäjään.

Wanhan Kalustajan tiloissa toimiva Kirpputori Kellarin aarteet on avoinna ti–ke kello 10–17, to–pe 11–18 ja lauantaisin 11–16.

Sähköpostiosoite on kellarinaarteet@gmail.com ja puhelinnumero 050 375 3746.

Myyntipaikan voi varata soittamalla, sähköpostilla, tekstiviestillä, myös WhatsAppin kautta, kirjoittamalla viestin kirppiksen Facebook-sivujen kautta, tai käymällä paikan päällä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Kellarin aarteet sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kurikan Kirpputori Ky
  2. Kasurilan Komero
  3. Kirppis Kakstaso
  4. Porvoon Vanhan Ratakioskin kesäkirpputori
  5. Wanha Meijeri