Ajankohtaista: Seinäjoki: All Day kirppis avataan 1.7.
Porvoo: Pihakirppikset 2024 -tapahtuma 17.8. klo 10–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori Momas & Vintage-putiikki

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi toukokuussa 2021.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 11Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Momas Vintage uutisoi nettisivuillaan: Itsepalvelukirpputori ja Vintage-putiikki Momas Vintage on sulkenut ovensa. Kiitos kaikille asiakkaillemme ja meillä myymässä olleille!

Helsingin Konalassa sijaitseva Kirpputori Momas & Vintage-putiikki on avoinna ti–pe kello 12–19 ja la–su klo 10–16. Maanantaisin suljettu.

Puhelinnumero on 050 551 0037 ja sähköpostiosoite momas@momas.fi.

Myyntipaikan voi varata KirppariKallen kautta.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Myyjä&Ostaja kirjoitti kohteeseen Kirpputori Momas & Vintage-putiikki:

Ostajan näkökulmasta täältä voi tehdä löytöjä huokeaankin hintaan. Myyjän osassa kannattaa hoitaa myynti ja hinnoittelu itse, vaikka täyden palvelun pakettia tarjoavatkin. Työntekijöillä ei ole mitään käsitystä merkkitavaroista, laadukkaista materiaaleista, laadukkaista tuotteista, eikä niiden hinnottelusta.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Momas & Vintage-putiikki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Skidikirppis
  2. Skidilandia
  3. Porin Helluntaiseurakunnan Lähetystori
  4. Kirppis Sinulle
  5. Kurikan Kirpputori