Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Parasta Ennen esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Parasta Ennen

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 21Kyllä!
 • 7En

75,0 % suosittelee tätä

5/2018: kirppiksen osoitetta ei ole vielä varmistettu.

Joulukuu 2017: tämän kirppiksen tilalla on nykyisin Kirpputori Olipa Kerran. Kirpputori Parasta Ennen saattaa olla toiminnassa, muttei ainakaan Matinpalontie 7:ssä.

Ylistarossa palolaitoksen kiinteistössä sijaitseva itsepalvelukirpputori Parasta Ennen avattiin marraskuussa 2014. Kirppis on avoinna ti–pe kello 10–17, lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin ja maanantaisin suljettu.

Maksutavoiksi käy käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit. Puhelinnumero on 040 715 6957.

Hinnat

 • Pöytä viikoksi (7 myyntipäivää) 25€
 • Pöytä kuukaudeksi 80€

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Hans T H O M A S Issakainen kirjoitti kohteeseen Kirpputori Parasta Ennen:

Hyvä kirppis suostu ottaman minun tavarat myyntin ja tule huomenna hakemaan ne ja saa niistä jonkun procenttin mutta en ole käynyt siellä katsomassa mitä tavaroitta siellä on myynissä mutta menen sinne ihan lähipäivinä katsomaan kun se on lähellä missä aasun…:)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Hans T H O M A S Issakainen. kirjoitti kohteeseen Kirpputori Parasta Ennen:

Kävin siellä tänän ja siellä on tosi hyvä tavara ja minä ostin sielttä OBH Nordica merkkisen mikro alto unin oikein hieno punainen metalli vääri ja sitten kromiset napit ja sitten sinä oli grilli eikä ollut kallis maksoi 20,- mutta sitten hoito kodissa missä asun niin siitä ei saanut piitä joten menin kirppu torille ja sanoin oikein hienosti että minä kerron teille sen verran että tuli pieni ongelma ja sanoin että laitten toimi täysin moitettomasti ja olen siihen täysin tytyväinen eikä ole mikän paska merkki ja sanoin että minulla on vain sellainen ongelma että hoitokodissa missä aasun en saa siitä piitä ja sitten kysin että sanko minä sen palauttta ja myyjä sanio että ylensä meillä ei saa palautta mutta kun sinulla on vähän poikeuksellinen tilanne niin saat sen tämän kerran palutta kunhan tuot sen vimestän lauantaina kun pöytä menen kinni ja sitten ne lupasivat otta minun tavarat myyntin ensi vikolla kun myyjällä vähän kiire kun hän on siellä yksin ja hänellä on lapsia ja sitten piitä olla iso auto että tavarat saa mahtumaan ja sitten myyjän mies teke valo kylttejä ja yksi kirjain maksa 25,- niin sinä voisi olla hyvä sisustus vinkki esim olohuonessen mutta jos sen on esim maku huonessa niin sen kanatta samutta yööksi että saa nukuttua mutta yksi pieni minus on ja se on se että jos sinne soitta niin voi joutua soitamaan muutaman kerran ennen kun kukan sielttäää vasta mutta se ei ole minulle mikä iso ongelma kun aasun lähellä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Harmittaa kirjoitti kohteeseen Kirpputori Parasta Ennen:

Tällä kirpputorilla arvokkaat tavarat hävisivät nopeasti varkaiden mukaan. Tilitystä sain noin kolmannen osan tavaroiden arvosta.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Parasta Ennen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Fida Seinäjoki
 2. Teuvan seurakunnan lähetystyön kirpputori
 3. Lykke
 4. Loviisan Ankkuri -kirpputori
 5. Mettis-kirppis