Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori Winttipuoti ja kahvio Ruusukuppi

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi syyskuussa 2016.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Pieksämäen seurakunnalla ei vaikuta enää olevan tässä osoitteessa toimintaa, mutta sillä on Sylvinkujan kirppis osoitteessa Sylvinkuja 1.

Pieksämäen seurakunnan ylläpitämä Kirpputori Winttipuoti ja kahvio Ruusukuppi sijaitsee terveyskeskuksen lähellä. Kirpputorin puhelinnumerot ovat 015 614 093 ja 044 737 2211. Talvikaudella Winttipuoti ja Ruusukuppi on avoinna tiistaisin ja perjantaisin, sekä kuukauden ensimmäisenä lauantaina kello 11–15.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Winttipuoti ja kahvio Ruusukuppi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oulun kierrätyskeskus
  2. Nahkatehtaan Kirppis
  3. Kirpputori Romulaari
  4. Superkirppis Savonlinna
  5. Bella Itsepalvelukirppis