Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kotkan Keräys- ja Avustuskeskus esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kotkan Keräys- ja Avustuskeskus

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 16Kyllä!
 • 15En

51,6 % suosittelee tätä

Kotkan Keräys- ja Avustuskeskuksen puhelinnumero on 045 126 3733.

Avoinna arkisin kello 9–16 ja suljettu viikonloppuisin.

Tuotevalikoimassa on esimerkiksi vaatteita, astiastoja, koriste-esineitä, kodin elektroniikkaa, tekstiilejä ja huonekaluja. Kirpputorin yhteydessä jaetaan maanantaisin ja torstaisin ruoka-avustuksia ja leipää.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Heidi Nieminen kirjoitti kohteeseen Kotkan Keräys- ja Avustuskeskus:

Kotkan keräys- ja avustuskeskus muutti äskettäin Hovinsaarelle

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Julie Kämppi puh: 0407764755 kirjoitti kohteeseen Kotkan Keräys- ja Avustuskeskus:

Olen uusi yrittäjä samalla kadulla kuin tämä (hovinsaarella oleva kirpputori ). Häiritsee tosi paljon se mainos mikä lukee ikkunassa. Siinä lukee, että ruuat jaettaan vain ja ainoastaan suomalaisille!!Tämä pitäis olla seurakunnan avustus keskus, mistä voi kaikki suomen kansalaisuutta omaavat henkilöt hakea ruoka avustusta. En ole hakemassa sieltä ruokaa, mutta muiden ulkomaalaisten puolesta, tuntuu pahalta lukea ko mainontaa ja tekstiä. Olen kuullut, että ilmoiuts on venälaisille? Voiko kuitenkin tehdä siitä ilmoituksesta kohteliaamman mainonnan, vaikka että ruuat jaetaan kelakorttia vastaan? Tuo lappu tuntuu olevan hyvin rasistinen. Toivon, että asialle tehdään jotain pikaisesti.Pieni hämmennys asiasta askarruttaa, tuleeko ruoka avustus ja ruat mistä ??? Eikö todellakin avustus kuuluisi veronmaksajille ilman syrjintääja turhaa mainontaa ,joka on sopimatonta..Olen itse ulkomaalainen, ja olen nähnyt paljon näitä ruaanjako pisteitä, mutten koskaan ole nähnyt näin töykeää tekstiä ikkunassa! Havetää olla Suomen kansalainen ja samalla tuntuu pahalta ulkomaalaisten puolesta. Jos lappu on tarkoitettu vaan Venäläisille, jotka kuulemma hakee ruuat mersuilla, niin uskon että asiaa/ilmoitus löytyy joku parempi ja ystävällinen teksti!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kotkan Keräys- ja Avustuskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Porvoon Löytöpiste
 2. Autopirtin Kirppis
 3. Mankkaan Akseli
 4. Toive-kirppis (Ylivieska)
 5. Petun Putiikki