Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lähetyskirpputori Alajärvi esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lähetyskirpputori Alajärvi

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 3En

62,5 % suosittelee tätä

Alajärven helluntaiseurakunnan lähetyskirpputori sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 18 ja on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Kirppikseltä voi löytää esimerkiksi vaatteita lapsille ja aikuisille. Kirppikselle voi lahjoittaa hyväkuntoisia tavaroita ja laatteita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lähetyskirpputori Alajärvi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Tohmajärven kesäkirppis / Järventauksen iltakirppis
  2. Tohmajärven antiikki-kirpputori
  3. Kris-kirppari
  4. Kirppis Cafe Minde
  5. Hietalahden kirpputori