Etsi kirppistä hakusanalla

Lastenkirppis Käpynen

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi toukokuussa 2013.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kirppis Käpynen on lopettanut toimintansa.

Käpynen on täyden palvelun lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputori, jolla tuotteet ovat esillä tuoteryhmittäin. Käpynen toimii kuin itsepalvelukirpputori, mutta erillisiä myyntipöytiä ei ole. Käpysen henkilökunta huolehtii siis tuotteiden myynnistä aina esille panosta tavaroiden noutoon saakka.

Myyjälle tämä tarkoittaa sitä, ettei esimerkiksi myyntipöydän siisteydestä tarvitse huolehtia useaan kertaan myyntijakson aikana. Asiakas puolestaan löytää nopeasti ja helposti juuri tarvitsemansa tuotteet. Valikoimaan kuuluvat myös laadukkaat lastenvaatekankaat.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lastenkirppis Käpynen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Suoramyynti Heinähattu
  2. Remix Kirppis Ähtäri
  3. Ähtärin kirppis
  4. Autopirtin Kirppis
  5. Ratamakasiinin kirpputori