Etsi kirppistä hakusanalla

Lastentarvikekirpputori Epelit

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi heinäkuussa 2012.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 121Kyllä!
 • 20En

85,8 % suosittelee tätä

Tampereen Hervannassa toimiva Lastentarvikekirpputori Epelit avasi ovensa 18.1.2011. Kirpputori sijaitsee Lindforsinkatu 4:ssä, 2. kerroksessa. Se on avoinna ti–ke 10–18, lauantaisin 10–16 ja sunnuntaisin 11–16. Epelit sijaitsee lähellä kauppakeskus Duoa.

Epelit lopetti toimintansa 8.7.2012.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Lastentarvikekirpputori Epelit:

Mukavan valoisa ja edullinen kirppis. Löysin lapsenlapselle paljon hyviä vaatteita ja pari leluakin. Sain kohteliasta palvelua ja suosittelen muillekin uusille mummoille ennenkuin ostatte uutta.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Lastentarvikekirpputori Epelit:

Tampereen edullisin lastentavaroiden kirpputori!
Hämmästyin niin edullisia hintoja; lasten talvihaalaritkin alk.1€/kpl.
Miellyttävä ilmapiiri. Kirpputori on siisti ja valoisa. Käsitöitäkin löytyy.
Kannattaa käydä! Suosittelen kaikille!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Lastentarvikekirpputori Epelit:

todella mukava =) ainoa miinus että on niin piilossa että monelta jää hyvä kirppis huomaamatta mutta jos silti menestyy niin mikäs siinä =) todella edullisia vaatteita ja isompia lasten tarvikkeita todella halvalla esim yhdistelmävaunuja parilla kympillä! mukava myyjä =) kahviakin saa ostostenlomassa ostettua mikä on harvinaista yleensä pienissä liikkeissä mikä tämä todellakin on mikä voi olla jollekin negatiivinen asia mutta tykkään itse kun on tiivis ja eiväthän lastenvaatteet paljoa tilaa vie ;) myös aikuistenvaatteita on myynnissä muttei niin laadukkaita suhteessa lasten vaatteisiin, kestovaippojakin myydään joka toisessa pöydässä melkein! =) pirteä, suosittelen jos liikut hervannassa =) ja tosi hyvät aukioloajat kun miettii että radiokirppiskin menee jo tunia ennen kiinni.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lastentarvikekirpputori Epelit sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kanavan Kirppis
 2. Konttitori / Vermon kirppis
 3. Moody Monday Second hand & Cafe
 4. Save&Joy Tampere
 5. Torin Kirppis Isojoki