Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lippulaivan kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lippulaivan kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 12Kyllä!
 • 4En

75,0 % suosittelee tätä

Ajankohtaista

 • Espoo Lippulaivan kirppiksen uudet päivät ovat 3.8. ja 24.8.
  • Elokuun myyntipaikat ovat nyt myynnissä.
 • Helsingin Kattilahallin uudet kirppispäivät ovat 17.8., 7.9. ja 21.9.
  • 17.8. paikat on loppuunmyyty ja syyskuun paikat ovat nyt myynnissä.

Myyntipaikkoja voi varata nyt Lippulaivan kirppiksen, josta Kattilahallin kirppiksen nettisivut, varausjärjestelmästä. Paikan hinta on 25€. Myyntipaikkoja on noin 150 myyjälle. Ne on tarkoitettu käytetyn tavaran myymiselle ja käsityöläisille, jotka haluavat myydä omia tuotteitaan.

Lippulaivan kirppis tiedottaa

Ensimmäinen Lippulaivan kirppis viime sunnuntaina oli menestys, ja seuraavaa kirpputoria kyseltiin kovasti. Seuraava Lippulaivan kirppis onkin nyt varmistunut, ja se on ensi viikon sunnuntaina 20.7.

Tervetuloa siis osallistumaan lämminhenkiseen kirppikseen Espoon Lippulaiva-kauppakeskuksen viihtyisällä piha-alueella! Kirppis on auki 12–17. Lippulaivan kirppiksellä on myyntipaikkoja noin 150 myyjälle. Paikat ovat suurehkot, kooltaan 2 m × 3 m, joten saat tilaan mahtumaan reilusti myytävää.

Lippulaivassa käy sunnuntaisin 5000 ihmistä, joten paikalla riittää shoppailumielellä olevia asiakkaita! Ensimmäisellä kirppiksellä sää helli kävijöitä, ja ensi kerrallekin on lupailtu aurinkoa ja lämpöä.

Seuraava Kattilahallin kirppis pidetään kesän taittuessa syksyyn sunnuntaina 17.8. Myyntipaikkoja on vielä muutamia jäljellä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Lippulaivan kirppikseen 20.7. ja syyskauden aloittavaan Kattilahallin kirppikseen 17.8.! Ihanaa kesää ja hyviä kirpparilöytöjä!

Lisätietoja

Lippulaivan kirppiksellä on myyntipaikkoja noin 150 myyjälle. Kirpputoripaikat on tarkoitettu vain käytetyn tavaran myymiselle. Kirppismyyjien lisäksi tapahtumaan ovat tervetulleita myös omia tuotteitaan myyvät käsityöläiset.

Kauppakeskuksen osoite on Espoonlahdenkatu 4. Löydät Reittioppaasta reitin paikalle kirjoittamalla määränpääksi LIPPULAIVA, ESPOO.

Lippulaivan kirppiksen järjestävä Saumaton-tiimi pyörittää myös Helsingin Suvilahdessa noin kerran kuukaudessa pidettävää Kattilahallin kirppistä. Kattilahallin kirppis sai alkunsa kahden kirppisharrastajan ja nuoren yrittäjän, Orvokki Hyytisen ja Päivyt Toivosen, ongelmasta: kirpputoritapahtumia on Helsingissä aivan liian vähän! Samaa ongelmaa pyritään nyt ratkomaan Espoossa Lippulaivan kirppiksen muodossa.

 • Paikkakunta:
 • Kestolinkki: https://www.kirppikset.info/kirppikset/lippulaivan-kirppis
 • Kirppiksellä ei ole nettisivuja.
 • Myyntipaikkoja (kpl): Ei tiedossa
 • Osoite: Espoonlahdenkatu 4, 02320 Espoo
 • Esittelysivu päivitetty: heinäkuussa 2021 (506 päivää sitten)
 • Esittelysivu luotu: kesäkuussa 2014 (3089 päivää sitten)
 • Katseltu: 9 140 kertaa

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Katiki kirjoitti kohteeseen Lippulaivan kirppis:

Hei
ehdotan, että alkuun olisi heinäkuussa loma-aikaan paikat puoleen hintaan jotta saataisiin myyjiä enemmän, toivon, että olisi edes vaaterekkejä joita voisi vaikka hakea 1 per myyntipaikka vaikka teidän pakettiautosta tai lavalta.Vermon malliin suosittelen 2 vierekkäistä paikkaa johon toiseen voi laittaa auton ja osan tavaroista myydä esim.auton takaluukku auki ja se inhoamani tavaroiden roudaus kauempaa myyntipaikalle helpottuu.Espoonlahteen tarvitaan kirpparia ja parempi olisi jos Vermon malliin on mahdollista joka suunnuntai jolloin ei tarvitse arvuutella että mikäköhän sunnuntai olikaan auki.Mainostamista tulisi lisätä lähialueille näyttävästi.Vaikka liikun vain tällä alueella en ole huomannut infoa asiasta.Hienoa idea toivottavasti saamme tästä pysyvän kirpputorin.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lippulaivan kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Oulun kierrätyskeskus
 2. Nahkatehtaan Kirppis
 3. Kirpputori Romulaari
 4. Superkirppis Savonlinna
 5. Bella Itsepalvelukirppis