Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Akseli esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Akseli

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 9Kyllä!
  • 4En

69,2 % suosittelee tätä

Kirpputori Akseli uutisoi nettisivuillaan: Nyt meidät löytää Mankkaan lisäksi myös Lommilasta! Olemme avanneet uuden myymälän osoitteeseen Nimismiehenpelto 6 (samassa rakennuksessa toimii SPR Kontti sekä Rusta).

Tämä Akseli on avoinna ma–pe kello 10–19, lauantaisin 10–16 ja sunnuntaisin 11–16.

Sähköpostiosoite on info@akseli.info ja puhelinnumerot ovat 09 461 104 sekä 050 470 0012.

Toinen Akseli-myymälä on Mankkaalla.

(Tästäkin kirppisvinkistä kiitos kuuluu Tiedonantajalle, nimimerkkinsä veroiselle henkilölle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Akseli sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kanavan Kirppis
  2. Konttitori / Vermon kirppis
  3. Moody Monday Second hand & Cafe
  4. Save&Joy Tampere
  5. Torin Kirppis Isojoki