Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lounaskahvila Pelto esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lounaskahvila Pelto

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Roihuvuoressa sijaitseva Lounaskahvila Pelto kirjoittaa: Pelto on avoinna arkisin klo 10.30–15 lounasruokailijoille, mutta vähintään kerran kuukaudessa järjestämme Sunnuntain kirppisbrunssin. Ilmoitamme ajankohdista Facebookissa (Lounaskahvila Pelto) ja nettisivuillamme (www.lounaskahvilapelto.fi).

Ensimmäistä kertaa kirppisbrunssi järjestetään sunnuntaina 27.5.2018 klo 11–16. Ensimmäisen kirppisbrunssin myyntipöydät ovat jo täynnä, joten tervetuloa herkulliselle kokoperheen brunssille (aikuiset 19,90€) ja kirppisostoksille!

Myyntipöydän ja rekin voi vuokrata hintaan 15€ kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen myynti@peltocatering.fi.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lounaskahvila Pelto sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Tuhat-Tori
  2. Alisan Ihmemaa
  3. Secondhandmarket
  4. Saloisten Kirpputori ja Äijä Kirppis Nestori
  5. Kirpputori Second Hennala