Etsi kirppistä hakusanalla

Miiluranta Kirppis & Kahvio

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi lokakuussa 2013.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 13Kyllä!
 • 1En

92,9 % suosittelee tätä

Miiluranta Kirppis & Kahvio on Kuopion Pitkälahdessa sijaitseva itsepalvelukirppis. Kirppis sijaitsee korkean punatiilipiipun juurella.

Kirppis vaihtoi omistajaa. Nykyään se tunnetaan nimellä Piippukirppis Pitkälahti.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Nimi Aino Heiniola kirjoitti kohteeseen Miiluranta Kirppis & Kahvio:

Miilurnata Kirppiksen jouluaitta avautuu 1.11.12.
Tarjolla kädentaitajien töitä, joulukakkuja, piparitaloja,sinappia ym. kivaa pöytään ja pukinkonttiin. Vielä mahtuu mukaan käsitöitä!Soittele tai tule käymään! Aitta avoinna 1.11-23.12 kirpun aukioloaikoina.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

MIILURANTA KIRPPIS kirjoitti kohteeseen Miiluranta Kirppis & Kahvio:

JOULUAITASSA PALJON IHANIA TAVAROITA! PYHÄINPÄIVÄNÄ 3.11 PALVELEMME 9-14.TARJOLLA AITASSA KAUNIITA HAVUKRANSSEJA JA -KIMPPUJA SEKÄ SAMMALTYYNYJÄ HAUTAKYNTTILÖIN, SEKÄ PALJON KÄSITÖITÄ! JOULUKAKUT, SINAPIT, YM. JOULUHERKUT TULEVAT MYYNTIIN MARRASKUUN VIIMEISELLÄ VIIKOLLA. JOULUKAKKUINA PERINTEISET TAATELIKAKUT, ENGLANTILAISET HEDELMÄKAKUT, SUKLAAKAKUT, MAUSTEKAKUT YM. PIPARITALOT, PIPARIT,TÄYTELÄINEN KOTISINAPPI,PAHOLAISEN HILLO,MEHUT JA SIENIPIKKELSSI YM. YM.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

Viimeksi päivitetyt

 1. Teuvan Vapaaseurakunnan kirppis (Lähetyskeidas)
 2. iCare Parkano
 3. Ajan Patina
 4. Kirppis Ekoaitta
 5. Niskan Löytökulma