Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Oikokadun tori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Oikokadun tori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Jyväskylässä toimiva Oikokadun tori pidetään kirppis- ja muuta myyntitoimintaa arkisin 8–17 ja lauantaisin 8–15. Oikotoria organisoivan Palvelupiste Hannikaisen puhelinnumero on (014) 266 0108 ja sähköpostiosoite on palvelupistehannikainen@jkl.fi. Yhden myyntipaikan koko saa olla enintään 3 m2. Kenelläkään ole oikeutta varata itselleen kiinteää paikkaa tai pitää paikkoja varattuina toisille.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Oikokadun tori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oulun kierrätyskeskus
  2. Nahkatehtaan Kirppis
  3. Kirpputori Romulaari
  4. Superkirppis Savonlinna
  5. Bella Itsepalvelukirppis