Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Onni Kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Onni Kirpputori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 18Kyllä!
 • 3En

85,7 % suosittelee tätä

Onni Kirpputori sijaitsee Espoon Suomenojassa. Kirpputori on avoinna ma–to kello 12–18 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10–16 välisenä aikana.

Puhelinnumero on 040 963 1010 ja sähköpostiosoite ainojaonni@gmail.com.

Kirppiksen vuokrahinnat ovat:

 • 1 arkipäivä on 10 € (sisältää pöydän ja rekin)
 • Viikonloppuisin 1 päivä 15 € (sisältää pöydän ja rekin)
 • Ulkopaikka 1 päivä 10 € (sään salliessa, ei sisällä myyntipöytää)

Kirppiksen nettisivut eivät ole toiminnassa. Facebook-sivujen mukaan on arveltu, että Aino ja Onni olisi lopettanut toimintansa. Jos tiedät jotain tämän kirpparin kohtalosta, kommentoihan alapuolelle tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@kirppikset.info.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Onni Kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Porvoon Löytöpiste
 2. Autopirtin Kirppis
 3. Mankkaan Akseli
 4. Toive-kirppis (Ylivieska)
 5. Petun Putiikki