Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 205Kyllä!
  • 13En

94,0 % suosittelee tätä

4H-yhdistyksen kierrätyskeskus Oulaisissa toimii ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Tuotto käytetään nuorisotyöhön. Kierrätyskeskus toimii lahjoitusperiaatteella: myytävänä oleva tavara on saatu lahjoituksina.

Puhelinnumero on 044 053 2362.

Topin Tilpehööri ei voi ottaa vastaan sähkö- eikä elektroniikkatavaraa, eikä myöskään ongelmajätettä.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Hanna kirjoitti kohteeseen Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri:

Kävin tuossa yhtenä päivänä pitkästä aikaa viemässä tavaraa ja ostamassa “uutta” tilalle. Paikan yleisilme saa kyllä minulta paljon plussaa. En ole koskaan nähnyt paikkaa niin siistissä kunnossa. Huonokuntoinen tavara oli karsittu pois ja löysin ihan uuden veroista vaatettakin itselleni. Toivottavasti henkilökunta jatkaa samaan malliin!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oliverin kirppis
  2. Soinin 4H-yhdistyksen Kierrätyspuoti Neliapila
  3. Kansaskirppis
  4. SPR Perniö Omapaikka
  5. Suomen kasarmin aarteet