Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Koivukylän kierrätystavaratalo esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Koivukylän kierrätystavaratalo

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 26Kyllä!
  • 4En

86,7 % suosittelee tätä

Koivukylän kierrätystavaratalo, tai -keskus, sijaitsee Vantaalla, Koivukylässä. Puhelinnumero myymälään on 0400 348 113, rakennustarvikkeisiin liittyvissä asioissa numero on 0400 348 127 ja noutopalvelun numerona toimii 050 501 4858.

Avoinna ma–pe kello 9–20, ja lauantaisin 10–18. Sunnuntaisin suljettu.

Paikalle pääsee Vantaan seutulinjan bussilla 722 sekä N- ja K-junalla.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus löytyy myös Kyläsaaresta, Itäkeskuksesta ja Nihtisillasta.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Jack kirjoitti kohteeseen Koivukylän kierrätystavaratalo:

Hinnat muita kierrätyskeskuksia jopa selvästi edullisemmat, hyvä niin.

Palvelu hiukan töykeää varsinkin lähellä sulkeutumisaikaa: asiakkaita aletaan patistella ulos jo varttia ennen. Uusia asiakkaita ei oteta enää sisään esim. 10 minuuttia ennen sulkeutumisaikaa, ovet lukitaan etuajassa. Liekö syynä pääosin työmarkkinatuen varassa uurastavan henkilökunnan heikko työmotivaatio.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Koivukylän kierrätystavaratalo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Bueno
  2. Honkolan Kirpputori / Huutokauppahuone Perikuva
  3. Oulun kierrätyskeskus
  4. Nahkatehtaan Kirppis
  5. Kirpputori Romulaari