Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Koti & Kirppis -kierrätysmyymälä (Päätien kirppis) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Koti & Kirppis -kierrätysmyymälä (Päätien kirppis)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 20Kyllä!
  • 5En

80,0 % suosittelee tätä

Inkeroisisissa toimiva Koti & Kirppis -kierrätysmyymälä (aikaisemmin: Päätien kirppis) on avoinna ma–pe kello 9.30–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Paikalla toimii kahvio, josta kuumaa kahvia ja tuoretta pullaa. Kirppiksellä on myynnissä huonekaluja, astioita, vaatteita, käyttötavaraa ja sisustustuotteita.

Puhelinnumero on (05) 363 5222.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Koti & Kirppis -kierrätysmyymälä (Päätien kirppis) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Walkkistori
  2. Suoramyynti Heinähattu
  3. Remix Kirppis Ähtäri
  4. Ähtärin kirppis
  5. Autopirtin Kirppis