Ajankohtaista: Kurikka: Huushollin Aarteet aloittaa tyhjennysmyynnin 9.7.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Turku) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Turku)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 25Kyllä!
 • 4En

86,2 % suosittelee tätä

Turussa Puutarhakadulla sijaitseva Pelastusarmeijan Kirpputori on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 044 757 7967.

Myynnin tuotto välitetään hyväntekeväisyyteen.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Turku):

pelastusarmeijan kirppis vaikuttaa olevan ihan hyvä, vaatteiden tarjonta on kyllä aika pientä mutta löytöjä voi tehdä. Lisäksi täältä saa -20% hinnasta opiskelijakortilla (myös vr:n opiskelijakortti käy) ainakin vaatteiden hinnoista. Myös mm. kenkiä, verhoja/kankaita ja astioita löytyy. Palvelu on erittäin ystävällistä!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Turku):

Enää ei taida saada opiskelija-alennusta, kun on tullut kanta-asiakaskorttisysteemi tilalle. On kuitenkin hyvää tavaraa ja hyvä palvelu.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Turku):

En o mistään saanut isossa koossa niin nättejä ja spesiaaleja vaatteita koosta 44 ylöspäin kuin täältä. Ja edukkaasti.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Turku) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Jokeri Kirppis
 2. Kirpputori Alihinta
 3. Huushollin Aarteet
 4. Kurikan Kirpputori Ky
 5. Kasurilan Komero