Etsi kirppistä hakusanalla

Perhekirpputori Martinlaakso

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi syyskuussa 2015.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 33Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kirpputori vaikuttaa lopettaneen toimintansa.

Kirppis avattiin syyskuussa 2013. Perhekirpputori Martinlaakso on toinen Vantaalla toimivista Perhekirppiksistä — toinen sijaitsee Myyrmäessä. Tämän kirpputorin yhteydessä toimii pieni kahvio. Puhelinnumero on 045 163 0685. Tavaroita voi tuoda myyntiin joko vuokraamalla myyntipöydän (33,5€/viikko) tai käyttämällä tilimyyntiä (palkkio 30% myynnistä). Pöytävuokra on kiinteä eikä siis erillistä provisiota peritä myynnistä. Myynnissä on vain käytettyjä tavaroita, ei siis uusia.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Tero kirjoitti kohteeseen Perhekirpputori Martinlaakso:

Ihan kiva tori varmaan, jos olis löytäny sen. Oikeassa osoitteessa kyllä käytiin.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Perhekirpputori Martinlaakso sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Ratamakasiinin kirpputori
  2. Kilpisen Kirppis
  3. Retro Kesäkirppis
  4. Hietalahden kirpputori
  5. ViaDia-tori Kangasala