Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pienesti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pienesti

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: Pienesti lopettaa toimintansa. (Ilmoituksesta kiitos Karille.) Tieto varmistettiin Facebookissa: Pitkään harkittu päätös tehdään nyt toteen. Kierrätysmyymälämme osoitteessa Siltakatu 47-49 suljetaan lokakuun lopussa. Tyhjennysmyynti alkaa nyt. Lähes kaikki −50% ellei toisin ole mainittu.

Heinolassa sijaitseva Pienestion avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu. Valikoimasta voi löytää esimerkiksi vaatteita, arvolasia, huonekaluja, kodin tavaraa ja sisustustuotteita.

Puhelinnumero on 044 972 3629.

Nettisivujen lisäksi Pienestillä on omat Facebook-sivut, ja muuttoasioita varten oma esittelysivu Muuttopalvelu.org-hakemistossa.

(Tästä vinkistä kiitos kuuluu Karille.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Pienesti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kotkan Keräys- ja Avustuskeskus
  2. Pisara Kirppis Selki
  3. Pisara-kirpputori Nummela
  4. Kirsin kirppis
  5. Folkhälsans Loppis och Retro Bazar