Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Porin kierrätyskeskuksen myymälä esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Porin kierrätyskeskuksen myymälä

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 36Kyllä!
  • 3En

92,3 % suosittelee tätä

Tiiliruukin teollisuusalueella sijaitseva Porin kierrätyskeskuksen myymälä on avoinna maanantaisin kello 9–18, tiistaisin 9–16, keskiviikkoisin 9–18, torstaisin 9–16 ja perjantaisin 9–14. Suljettu viikonloppuisin, sekä arkipyhinä, juhannus- ja jouluaattona.

Maksuvälineeksi käy myös käteinen.

Puhelinnumero asiakaspalveluun ja kuljetusten tilaukseen on 044 701 2516. Tuosta numerosta voi vuokrata myös peräkärryn.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

jussi ripatti kirjoitti kohteeseen Porin kierrätyskeskuksen myymälä:

Törkeää palvelua jos teillä on lava täynnä niin eihän se ole minun vika ja tästä syystä minun täytyy viedä puut Hangassuolle…..eikös tuo ole silloin aivan turha laitos.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Porin kierrätyskeskuksen myymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Walkkistori
  2. Suoramyynti Heinähattu
  3. Remix Kirppis Ähtäri
  4. Ähtärin kirppis
  5. Autopirtin Kirppis