Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Recci Helsinki esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Recci Helsinki

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 17Kyllä!
 • 5En

77,3 % suosittelee tätä

Helsinkiin Unioninkatu 45 avattiin loppuvuodesta 2015 Recci Second Hand -liike. Sen puhelinnumero on 010 567 4560 ja sähköpostiosoite info@recci.fi.

Avoinna ma–pe kello 10–19, lauantaisin 10–16 ja sunnuntaisin 12–16.

Toinen Recci sijaitsee Kalliossa.

Myymälän kolme toimintaperiaatetta

 1. Secondhand
  • Reccissä myydään hyvälaatuisia poistovaatteita, kenkiä ja laukkuja. Löydät helposti omasi, sillä meillä on erikseen lasten, naisten ja miesten osastot. Pidämme hintatason mahdollisimman alhaisena, jotta kaikilla on mahdollisuus ostaa hyväkuntoisia vaatteita.
 2. Recycling
  • Ostamme vaatekaappisi sisällön eli vaatteet, kengät ja laukut hintaan 0,50 €/kg (avajaistarjous!). Hyväkuntoinen materiaali myydään liikkeessä ja kaikki muu kierrätetään uusiokäyttöön. Ainoa rajoitus on, että ostettavat tuotteet eivät saa haista. Emme halua, että varastomme alkaa tuoksua ikävältä.
 3. Myy itse
  • Meitä voit vuokrata rekkitilaa omille vaatteille, laukuille ja kengille, olet sitten yksityinen tai yrittäjä. Rekin hinta on vaivaiset 59 euroa viikossa.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Mikke kirjoitti kohteeseen Recci Helsinki:

Mainio uusi kirppis! Hyvää vaatetta ja kenkiä myös miehille, mikä ei aivan tavallista. Suosittelen.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

penkoja kirjoitti kohteeseen Recci Helsinki:

Melko pieni kirpputori, erikoistunut vaatteisiin ja asusteisiin. Vaatteet on kategorisoitu eri vaatekappaleiden mukaan, ja rekeissä värin mukaan. Muutama rekki oli ulkopuolisten myyjien vuokraamia. Yksi iso rekki oli myös täynnä vintagea/retroa/vanhempia vaatteita. Vaatteiden laatu vaihtelee suuresti, tarjolla on sekä todella laadukkaita vaatteita mutta myös halpaketjujen hieman nahistuneita yksilöitä. Yleisesti ottaen kuitenkin kirppiksellä oli mielestäni paljon hyvää tarjolla. Tuo hieman mieleen UFF:in, hinnat ehkä hieman edullisemmat. Minun makuuni liian kategorisoidut valikoimat mutta uskon että keskiverto-kirppistelijä osaa arvostaa sitä että vaatteet ovat selkeässä järjestyksessä, jos tietää tarkemmin mitä etsii. Sijainti ja aukioloajat todella hyvät! Palvelu oli iloista. Mainostavat sivuillaan myös että ostavat kuluttajien vaatteita, voi olla mielenkiintoinen vaihtoehto jos haluaa omistaan eroon :)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Marja kirjoitti kohteeseen Recci Helsinki:

Recci ei enää maksa tuota kilohintaa, tuotteita otetaan vain lahjoituksena vastaan. Myöskään tuota vuokrattavaa omaa rekkitilaa ei ole.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Petri kirjoitti kohteeseen Recci Helsinki:

Kiitos Marjalle noista tiedoista! Kävin korjaamassa ne tuohon esittelysivun tekstiin.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Recci Helsinki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Tositori
 2. Vintarelle-putiikki
 3. Hyväntekeväisyysyhdistys Iloksi ry:n tavaratori
 4. Taitojen Talo
 5. Talentti Sammonkatu