Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Recci Kallio esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Recci Kallio

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 2Kyllä!
 • 2En

50,0 % suosittelee tätä

Recci Kallio on helsinkiläinen second hand -myymälä. Recci kertoo Facebook-sivuillaan toimintaperiaatteestaan seuraavasti: Meidän päämäärä on tehdä Suomeen teollista toimintaa tekstiilin kierrättämiselle. Työpaikkojen luominen on yksi meidän tärkeä missio. Myymälän ja toiminnan tulos kohdistetaan kierrätystoiminnan kehittämiseen.

Ensimmäinen Recci-myymälä sijaitsee Unioninkadulla.

Puhelinnumero on 010 567 4561 ja sähköpostiosoite info@recci.fi.

Aukiolojat

 • Ma–pe kello 10–19
 • Lauantaisin 10–16
 • Sunnuntaisin 12–16

(Tästä liikkeestä ensimmäisenä kertoi nimimerkki Tiedonantaja.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Recci Kallio sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Jokeri Kirppis
 2. Kuortane Kirppis
 3. Kurikan Superkirppis
 4. Kirpputori Kiertolainen
 5. Kirpputori Piparuuti