Etsi kirppistä hakusanalla

Runeberginkadun Wanhakierto — Finafynd (Helsinki)

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi joulukuussa 2020.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 2En

60,0 % suosittelee tätä

Runeberginkadulla ei enää vaikuta toimivan Wanhakierto — Finafynd -myymälää.

Töölössä sijaitseva Wanhakierto-Finafynd on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Lahjoitustavaroita otetaan vastaan ma–pe kello 10–15.

Myymälä löytyy Tunturinkadun ja Runebergin kadun kulmasta.

Puhelinnumero on 010 231 3776 ja sähköpostiosoite kamilla.lehtonen@samaria.fi.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

H kirjoitti kohteeseen Runeberginkadun Wanhakierto — Finafynd (Helsinki):

Samaria-kirppis vaihtoi nimeä ja uudistui hieman myös sisältä. Olen käynyt kerran uudistuksen jälkeen. Katutaso eli yläkerta on nyt mukavasti avoimempi, myyntitiski ja osastoja on siirrelty ja uudelleenjärjestelty. Alakerta on täyteen ahdettu enkä tiedä onko siellä tehty mitään uudistuksia. Hinnat ovat ennen olleet raivostuttavan korkeat. Ehkä nyt oli hieman tarkistettu joidenkin tavaroiden osalta hintoja ? Paljon ylihintaista tavaraa silti. Mitään en ostanut tällä kertaa. Jos liikun täällä, saatan käydä katsomassa mihin suuntaan tämä uusittu kirppis on mennyt ja liikkuuko tavara, vai seisooko siellä samat vielä kuukausienkin päästä.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Runeberginkadun Wanhakierto — Finafynd (Helsinki) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Bueno
  2. Honkolan Kirpputori / Huutokauppahuone Perikuva
  3. Oulun kierrätyskeskus
  4. Nahkatehtaan Kirppis
  5. Kirpputori Romulaari