Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Save&Joy Tampere esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Save&Joy Tampere

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 7Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Tampereelle on auennut ihan uudenlainen kirppis konsepti. Save&joy myy vaatteita netissä ja nettisivut toimivat samalla tapaa kuin Tinder! Ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Myymälä auki maanantaisin kello 13–19, ti–to 12–18 ja pe–la 11–15. Myös myyminen on helppoa. Rekisteröidyt nettisivuilla saveandjoy.fi ja varaat tuontiajan. Tuotteita voi selata siis kotisohvalta tai tulla hypistelemään paikanpäälle.

Puhelinnumero on 050 389 4234 ja sähköpostiosoite tampere@saveandjoy.fi.

Nettisivujen lisäksi liikkeellä on omat Instagram-sivut.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Save&Joy Tampere:

Yksi tuote kerrallaan esillä ja vain yksi kuva per tuote? En ymmärrä, tämähän on aivan järjettömän hidasta verrattuna normaaliin web-kaupan selailuun. Minusta tässä konseptissa ei ole mitään hauskaa. Myyntiprovisio 50% myös on.. melkoinen.
Pisteitä yrityksestä, mutta ei vain toimi, ei ainakaan minulle.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Save&Joy Tampere:

Moikka!
Tämä on ihan uudenlainen konsepti Suomessa ja tuotteiden selailu tapahtuu SWIPE toiminnolla eli samanlailla kuin Tinderissä. Jos tykkäät tuotteesta voi sen sormella pyyhkäistä oikealle tai painaa sydäntä. Jos et halua ostaa tuotetta pyyhkäise vasemmalle tai paina x. Kun painat tuotetta niin näet lisää kuvia tuotteesta. Yritämme lähtökohtaisesti laittaa kaikista tuotteista kuvan edestä, takaa, lähikuvan ja kuvan pesulapusta.
Meillä ei ole kiinteää hintaa vaan vain myydyistä tuotteista menee provisio. Asiakkaan ei tarvitse kerätä kassikaupalla tavaraa vaan myyntiin voi tuoda 1-10 ajankohtaista ja ajan mukaan sopivaa siistiä vaatetta. Asiakkaan ei tarvitse tehdä muuta kuin rekisteröityä, varata tuontiaika ja tuoda tuotteet. Tämä on todella helppo palvelu kiireiselle ihmiselle joka ei jaksa miettiä hinnoittelua tai kirppispöydän siivoamista. Meille voi myös aukioloaikoina tulla ihan käymään ja kiertelemään. On myös sovitusmahdollisuus jota muilla verkkokaupoilla ei ole. Kaikki myynti tapahtuu verkkosivujen kautta ja autamme mielellämme mieltä askarruttavissa kysymyksissä????

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Save&Joy Tampere sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Karhunsalon kirppis
 2. Salon Ekocenter
 3. Paloheinän kirpputori
 4. Varastotien Kirpputori
 5. Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä