Ajankohtaista: Vantaa: Tikkurilantorin kirppis sunnuntaisin kello 10–17

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Tähti Kirppis (Pori) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Tähti Kirppis (Pori)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 27Kyllä!
  • 3En

Porissa sijaitseva Tähti Kirppis (ex-Wäiskin Kirppis) on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 10–16. Toiminta jatkuu Wäiskin Kirppiksen tapaan: aukioloajat ja paikkahinnat ovat samat. Lisäksi tarjolla on palvelupaketteja sekä kierrätyspiste.

Sähköpostiosoite on tahtikirppisinfo@gmail.com ja puhelinnumero 0400 261 287.

Hinnat

  • Itsepalvelupaikan hinta on 15€ / 7 myyntipäivää tai 50€ / 4 viikkoa.
  • Easy-paketti 7 päiväksi on 20€ ja 14 päiväksi 35€

Huomioitavaa

Tämä kirppis oli aikaisemmin Wäiskin Kirppis, mutta toiminta on nimen muuttumisesta huolimatta jatkunut katkeamattomana kaikkien osalta ja vuokraukset ym. samanhintaisina. Myös aukioloajat ovat samat, samoin tilitykset ja vuokrauksen tapahtuvat normaalisti.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Tähti Kirppis (Pori) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Myyrkirppis
  2. Siisti Kirppis
  3. Saloisten Seuranmäen Kirpputori
  4. Vintarelle-putiikki
  5. Maijan Wanha Navetta

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.