Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Teen Challenge Finland esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Teen Challenge Finland

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 4En

33,3 % suosittelee tätä

Vaihtofillarin vieressä sijaitseva Teen Challenge Finland myy edullisin hinnoin pääasiassa hyväkuntoisia naisten-, miesten- ja lastenvaatteita.

Avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 14–18.

Sähköpostiosoite on info@teenchallenge.fi.

Nettisivujen lisäksi Teen Challenge Finlandilla on omat Facebook-sivut.

Yhdistys kuvailee toimintaansa: Olemme yleishyödyllinen yhdistys. Kirpputorituotot on yhdistyksen varainkeruuta ja kaikki tuotot käytetään toiminnan kuluihin. Yhdistyksemme työskentelee rikos- ja päihdetaustaisten parissa, nuorten ja muutenkin vaikeassa elämäntilanteessa olevien parissa.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Teen Challenge Finland sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oulun kierrätyskeskus
  2. Nahkatehtaan Kirppis
  3. Kirpputori Romulaari
  4. Superkirppis Savonlinna
  5. Bella Itsepalvelukirppis