Etsi kirppistä hakusanalla

Timon Tori Ky

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi lokakuussa 2016.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 30Kyllä!
 • 6En

83,3 % suosittelee tätä

Timon Torin kauppias vaihtui. Päivämäärästä 1.10.2016 alkaen kirppis toimii nimellä Kirppis ja Outlet Löytötori.

Hämeenlinnassa sijaitseva Timon Tori on avoinna ma–pe kello 10–18 ja kesän ajan la–su 10–16. Sähköpostiosoite on timo.tuominen@timontori.com ja puhelinnumero 010 633 9060.

Kuvat

 • Kuvassa Timon Torin tavaravalikoimaa.
 • Kuvassa Timon Torin tavaravalikoimaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Muffinssi kirjoitti kohteeseen Timon Tori Ky:

Kirppiksessä on potentiaalia, mutta hallimaisus vähentää fiilistä. Myynnissä olevan kaman taso vaihtelee tosi paljon; paljon kestopöytiä korkeila hinnoilla ja täynnä tavaraa, jota kukaan ei ole halunnut ja sitten vastaavasti vaihtuvia myyjiä ja utta (vanhaa) tavaraa.
Vielä kun viihtyvyyttä lisättäisiin jotenkin esim. tilaa rajaamalla,lasten nurkkaa sistimällä (kengättömäksi!), ym. myymälämäisyytä lisäämällä, niin hyvä hyvä tulee! Sinänsä ilmeisesti monipuolista konsepita toteuttva paikka!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Timon Tori Ky sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Oulun kierrätyskeskus
 2. Nahkatehtaan Kirppis
 3. Kirpputori Romulaari
 4. Superkirppis Savonlinna
 5. Bella Itsepalvelukirppis