Etsi kirppistä hakusanalla

Torin Kirppis Isojoki

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 15Kyllä!
  • 2En

88,2 % suosittelee tätä

Isojoen kirpputori kätkee sisäänsä tavallisten kirpputoritavaroiden lisäksi kampaamotuotteita, paperinarua ja paperinarutöitä, uusia villasukkia ja mattoja ym. Kannattaa käydä tutustumassa, vanha rakennus huoneineen ja ystävällinen palvelu tekevät käynnistä mukavan!

Puhelinnumero on 040 840 5445.

Aukioloajat

Avoinna arkisin kello 11–17 ja lauantaisin 10–16.

Puhelinnumero on 040 840 5445.

Kävijöille huomioimisen arvoista

Kirppis sijaitsee kahdessa kerroksessa, ja kirppiksellä on hyvä valikoima kudonta- ja virkkauslankoja (kuten kuvasta näkyy).

Kuvat

  • Kuvassa Torin Kirppis Isojoen julkisivu.
  • Värivalokuva, jossa suuri pöytä täynnä lasi-esineitä ja pientä keramiikkaa. Vasemmalla taka-alalla on kudottuja mattoja.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Torin Kirppis Isojoki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Karhunsalon kirppis
  2. Salon Ekocenter
  3. Paloheinän kirpputori
  4. Varastotien Kirpputori
  5. Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä