Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen UFF Malmi (Helsinki) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

UFF Malmi (Helsinki)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 2En

66,7 % suosittelee tätä

Kauppakeskus Malmin Novan katutasossa sijaitseva UFF-myymälä on avoinna ma–pe kello 10–20, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–18.

Puhelinnumero on 010 419 7568.

Tästä UFF:in toimipisteestä löytyy esimerkiksi vaatteita, kenkiä ja asusteita, laukkuja, kodin tekstiilejä, mattoja, peittoja, pientavaraa ja kirjoja sekä koruja.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Marianna kirjoitti kohteeseen UFF Malmi (Helsinki):

Helsingin paras UFF, varsinkin sen jälkeen kun Hämeentien UFF siirtyi myymään vain ns. vintagea (eli 80- ja 90- luvun vaatteita). Musiikki on joskus vähän liian rap-painotteista, muuten mukava paikka :)

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua UFF Malmi (Helsinki) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Tositori
  2. Vintarelle-putiikki
  3. Hyväntekeväisyysyhdistys Iloksi ry:n tavaratori
  4. Taitojen Talo
  5. Talentti Sammonkatu