Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen UFF Malmi (Helsinki) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

UFF Malmi (Helsinki)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 1En

75,0 % suosittelee tätä

Kauppakeskus Malmin Novan katutasossa sijaitseva UFF-myymälä on avoinna ma–pe kello 10–20, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–18.

Puhelinnumero on 010 419 7568.

Tästä UFF:in toimipisteestä löytyy esimerkiksi vaatteita, kenkiä ja asusteita, laukkuja, kodin tekstiilejä, mattoja, peittoja, pientavaraa ja kirjoja sekä koruja.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen UFF Malmi (Helsinki):

Helsingin paras UFF, varsinkin sen jälkeen kun Hämeentien UFF siirtyi myymään vain ns. vintagea (eli 80- ja 90- luvun vaatteita). Musiikki on joskus vähän liian rap-painotteista, muuten mukava paikka :)

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua UFF Malmi (Helsinki) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kurikan Kirpputori Ky
  2. Kasurilan Komero
  3. Kirppis Kakstaso
  4. Porvoon Vanhan Ratakioskin kesäkirpputori
  5. Wanha Meijeri