Etsi kirppistä hakusanalla

Virkkalan Vileeni

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 22Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Lohjalla sijaitseva Virkkalan Vileeni on osto- ja myyntiliike. Tavaroita voi tuoda myyntiin, jolloin provisio on 50%. Liike on avoinna ma–pe kello 10–17 ja viikonloppuisin, kuten myös pyhinä, kello 10–15.

Puhelinnumero on 050 913 2208 ja sähköpostiosoite virkkalan.vileeni@gmail.com.

Kuvat

 • Värivalokuva Virkkalan Vileenin liiketiloista: kuvassa lasivitreenejä täynnä erilaisia pienesineitä. Kuvan yläoikeassa on pieniä tauluja seinällä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Virkkalan Vileeni:

Siisteimpiä ja helpoimpia löytää mitä etsii kirppareita mitä olen käynyt. Hinnat kohdallaan. Palvelu ystävällinen

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Virkkalan Vileeni:

Hyvä ja helppo paikka tuoda myyntiin ilman että tarvitsee miettiä että saisi pöydän täyteen kerralla ja sen vuokran katettua kun provikamyynti. Tilitykset toimii hyvin toisin kun monessa jossa pitää ilmoittaa viikon ennen kun hakee tilityksiään. Tämä tilitys kerran kuussa toimii itselleni hyvin kun silloin voin poiketa sen jälkeen miten ehdin tai on tuomista sinne. Tavara liikkuu ja homma toimii!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Virkkalan Vileeni sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Jokeri Kirppis
 2. Kuortane Kirppis
 3. Kurikan Superkirppis
 4. Kirpputori Kiertolainen
 5. Kirpputori Piparuuti