Etsi kirppistä hakusanalla

Nettikirppikset: PikkuMyy

Tämä nettikirppis on lopettanut toimintansa, tai vaihtanut nimeään. Nettikirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon kirppistoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi torstaina 16. päivä elokuuta 2012.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 7Kyllä!
  • 2En

PikkuMyy on yksityishenkilöiden markkinapaikka. Toimintansa PikkuMyy aloitti vuoden 2009 kesällä. Verkkopalvelussa on myös kirpparitoimintaa. Palvelun myyntipalstalta löytyy tyttöjen ja poikien vaatteita, kenkiä ja muita tavaroita, sek leluja. Myynnissä myös miesten sekä naisten vaatteita ja kenkiä, kosmetiikkaa, sisustustavaroita, astioita ja kirjoja, lehtiä, elokuvia sekä musiikkia. Myyntitiskiltä löytyy lisäksi kodinkoneita ja -elektroniikkaa, tietokoneita ja pelejä.

Myyntipalstan lisäksi PikkuMyyssä on keskustelualue, jonka aihepiiriin kuuluu pääasiassa vanhemmuus ja vauvat.

PikkuMyy vaikuttaa lopettaneen toimintansa.

Nettikirppikselle annetut mielipiteet:

netinkäyttäjä kirjoitti kohteeseen PikkuMyy:

todella mukavan siistit sivut.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua PikkuMyy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.