Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Agatha Kirpputori & Divari (Evijärvi) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Agatha Kirpputori & Divari (Evijärvi)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 187Kyllä!
 • 30En

Evijärven Agatha Kirpputori & Divari palvelee Jokelan koululla osoitteessa Jokikyläntie 165, joka on Ylivieskan tieltä (tie 63) Ranta-Ahon suuntaan noin kahden kilometrin päässä. Agatha löytyy ajamalla Pietarsaari–Lappajärvi-tieltä Mäntyhovin kohdalta suoraan kaksi kilometriä ja sitten Ranta-aholle päin.

Ajankohtaista: liike on suljettu 28.2.2018 asti sairasloman vuoksi.

Puhelinnumero on 040 566 1614.

Avoinna perjantaisin, lauantaisin, sunnuntaisin ja maanantaisin kello 10–18.

Tämän Agathan lisäksi samanlainen on Kokkolassa.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Agatha Kirpputori & Divari (Evijärvi):

Siistein kirppis Pohjanmaalla ja yrittäjä todellinen persoona.Tavaraa on paljon ja aikaa kannattaa kyllä varata,niin tekee varmasti joitain hyviä löytöjä.Suosittelen viikonloppumatkaa tänne.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Agatha Kirpputori & Divari (Evijärvi):

Yrittäjä pelkää lastenrattaiden kanssa kulkevien asiakkaiden tuovan lattialle hiekkaa, jota ei jollain logiikalla kai kenkien pohjassa sinne kulkeudu. Kun jo ovella ollaan asiakasta tällaisin terveisin vastassa, niin nämä asiakkaat eivät sisälle edes viitsineet vaivautua, rattaittakaan.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Agatha Kirpputori & Divari (Evijärvi) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirppiskahvio Unikko
 2. Vatialan Osto & Myynnin kirpputori
 3. Minicentti
 4. Goodwill Porvoo
 5. Lähetyskirpputori, Keuruu

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.