Ajankohtaista: Porvoo: Suuri Lastentarvikekirppis 31.3. klo 10–13.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Jaanan Kirppis & Käsityötarvike esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Jaanan Kirppis & Käsityötarvike

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 114Kyllä!
  • 29En

Polvijärvellä toimiva Jaanan Kirppis & Käsityötarvike harjoittaa kirppistoiminnan ohessa käsityötarvikkeiden myyntiä. Yrityksen puhelinnumero on 0400 991 540 ja sähköpostiosoite jaanankirppis@gmail.com.

Jaanan Kirppis on avoinna ma–pe 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Kirppikseltä voi joko varata oman myyntipaikan tai hyödyntää täyspalvelua (jolloin kirppari myy tavarat asiakkaan puolesta). Myyntipöydän viikkovuokra on 15€ ja kuukaudeksi 55€. Täyspalvelussa tilin avaus on ensimmäisen kerran 10€ ja tavaroiden myynnistä peritään 40%.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Jaanan Kirppis & Käsityötarvike sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Kamakievari
  2. Suolahden Työttömät ry:n kirppis
  3. Itsepalvelukirpputori Helmi
  4. Käytetyn tavaran Funktio
  5. 88.fi Itsepalvelukirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.