Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Jaanan Kirppis & Käsityötarvike esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Jaanan Kirppis & Käsityötarvike

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 115Kyllä!
  • 31En

Polvijärvellä toimiva Jaanan Kirppis & Käsityötarvike harjoittaa kirppistoiminnan ohessa käsityötarvikkeiden myyntiä. Yrityksen puhelinnumero on 0400 991 540 ja sähköpostiosoite jaanankirppis@gmail.com.

Jaanan Kirppis on avoinna ma–pe 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Kirppikseltä voi joko varata oman myyntipaikan tai hyödyntää täyspalvelua (jolloin kirppari myy tavarat asiakkaan puolesta). Myyntipöydän viikkovuokra on 15€ ja kuukaudeksi 55€. Täyspalvelussa tilin avaus on ensimmäisen kerran 10€ ja tavaroiden myynnistä peritään 40%.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Jaanan Kirppis & Käsityötarvike sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Adeline Kirppis
  2. Tuulosen parkkihallin kirpputorit
  3. Helluntailähetyksen Lähetyskirpputori, Turku
  4. Lasten Unelma Second Hand
  5. Konepajan Bruno

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.