Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Jaanan Kirppis & Käsityötarvike esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Jaanan Kirppis & Käsityötarvike

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 141Kyllä!
  • 40En

77,9 % suosittelee tätä

Polvijärvellä toimiva Jaanan Kirppis & Käsityötarvike harjoittaa kirppistoiminnan ohessa käsityötarvikkeiden myyntiä. Jaanan Kirppis on avoinna ma–pe 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 0400 991 540 ja sähköpostiosoite jaanankirppis@gmail.com.

Kirppikseltä voi joko varata oman myyntipaikan tai hyödyntää täyspalvelua (jolloin kirppari myy tavarat asiakkaan puolesta). Myyntipöydän viikkovuokra on 15€ ja kuukaudeksi 55€. Täyspalvelussa tilin avaus on ensimmäisen kerran 10€ ja tavaroiden myynnistä peritään 40%.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Jaanan Kirppis & Käsityötarvike sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Maurin Makasiini
  2. Kirppari Aarreaitta (Hämeenlinna)
  3. Kirppis Siison
  4. Fida Seinäjoki
  5. Teuvan seurakunnan lähetystyön kirpputori