Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Jaanan Kirppis & käsityötarvike esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Jaanan Kirppis & käsityötarvike

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 146Kyllä!
  • 43En

77,2 % suosittelee tätä

Polvijärvellä toimiva Jaanan Kirppis & käsityötarvike harjoittaa kirppistoiminnan ohessa käsityötarvikkeiden myyntiä. Jaanan Kirppis on avoinna ma–pe 9–17 ja suljettu viikonloppuisin.

Puhelinnumero on 0400 991 540 ja sähköpostiosoite jaanankirppis@gmail.com.

Kirppikseltä voi joko varata oman myyntipaikan tai hyödyntää täyspalvelua (jolloin kirppari myy tavarat asiakkaan puolesta). Myyntipöydän viikkovuokra on 15€ ja kuukaudeksi 55€. Täyspalvelussa tilin avaus on ensimmäisen kerran 10€ ja tavaroiden myynnistä peritään 40%.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Jarmo peltonen kirjoitti kohteeseen Jaanan Kirppis & käsityötarvike:

Ihan paska paikka.
Myydään asiattomia paitoja.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Jaanan Kirppis & käsityötarvike sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oliverin kirppis
  2. Soinin 4H-yhdistyksen Kierrätyspuoti Neliapila
  3. Kansaskirppis
  4. SPR Perniö Omapaikka
  5. Suomen kasarmin aarteet