Ajankohtaista: Hyvinkää: OK-Kirppis avataan tammi–helmikuun vaihteessa
Kirppikset.info: Kirppikset.info on Patreonissa

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kierrätysmylly esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kierrätysmylly

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 29Kyllä!
 • 15En

65,9 % suosittelee tätä

Keski-Uudenmaan Kierrätys- ja Toimintakeskus ry on käytettyjen tavaroiden välitykseen keskittyvä hyväntuulinen ja ympäristöystävällisempää huomista rakentava voittoa tavoittelematon yhteisö. Kierrätysmyllyn puhelinnumero on (09) 242 0200 ja sähköpostiosoite kierratysmylly@kierratysmylly.fi.

Aukioloajat

 • Ma–pe kello 10–18
 • Lauantaisin 10–14
 • Suljettu sunnuntaisin

Kierrätysmyllystä löytyy mm. pientavaroita, astioita, kirjoja, harrastusvälineitä, huonekaluja ja toimistokalusteita. Kierrätysmylly sijaitsee S-Marketin vastapäätä. Maksutavoiksi käy käteisen lisäksi pankkikortit, Visa, Visa Electron ja MasterCard.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmylly sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirppis Kaisla
 2. Fida Seinäjoki, Puskantie
 3. Emmaus Tammisaari
 4. Kirpputori Aarreaitta (Äänekoski)
 5. Vuokrakirppis Adeliina