Etsi kirppistä hakusanalla

NKY-kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 37Kyllä!
 • 7En

84,1 % suosittelee tätä

Nurmijärven nuorten kristillisen yhdistyksen kirpputorin puhelinnumero on 09 250 1107 ja sähköpostiosoite kirpputori@nurmijarvennky.fi.

Avoinna ti–pe kello 12–17 ja lauantaisin 11–15. Sunnuntaisin sekä maanantaisin suljettu.

Kirpputorihuonekalujen tuonti tai vienti Nurmijärven alueella on mahdollista 10€ maksua vastaan — muualle 20€. Kirppis sijaitsee Klaukkalasta noin neljä kilometriä Perttulan suuntaan.

Kuvat

 • Hyviä löytöjä pikkurahalla, talo täynnä ilmaisia ideoita! Vaatteita, leluja, taloustavaroita, huonekaluja, ym. kotiin, lapsille lahjaksi.
 • Useita nahkaisia sohvia ja nojatuoleja toisiaan vastatusten.Mattapintainen ja viininpunainen sohva, jossa kolme istuintyynyä selkäosassa ja kaksi leveää vaakatasossa.
 • Kuvassa valokuva rubiininpunaisesta laiskanlinnasta.Kuvassa upea hääpuku nostettu orrelle Klaukkalantien NKY-kirppiksellä.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua NKY-kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kulma kirppis, Valtimo
 2. Antiikki Makasiini -kirppis
 3. Kirpputori Silinteri, Jyväskylä
 4. Kirpputori Kodin Kakkonen
 5. Kirpputori Tarina