Etsi kirppistä hakusanalla

Kirppis & Cafe Markiisitar

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi marraskuussa 2015.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 35Kyllä!
 • 8En

81,4 % suosittelee tätä

Markiisitar lopetti toimintansa 30.11.2015. Myyjät voivat noutaa tavaroitaan ja tilityksiään 1.–4.12.2015 kello 11–18 välisenä aikana. Markiisitar kiittää asiakkaitaan yhteisestä kolmesta vuodesta ja toivottaa onnellista joulunaikaa.

Kirppis & Cafe Markiisitar Oy toimii Pirkkalassa. Puhelinnumero on 045 850 5110 ja sähköpostiosoite info@markiisitar.fi. Avoinna ma–pe kello 11–18 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10–16. Lisäksi erikseen ilmoitettuina iltoina yökirppis avoinna kello 16–23 välisenä aikana. Kirppiksellä on ilmastointi. Kahvilassa on kahvi ja teejuomien lisäksi erikoiskahveja, virvoitusjuomia sekä pullaa, kakkuja, makeita ja suolaisia piirakoita.-

Itsepalvelukirpputorilla on 90 myyntipaikkaa. Myyntipöytiä kooltaan 120×55 senttimetriä on 83 kappaletta ja looseja (160×120 cm) on viisi. Lisäksi on kaksi erillistä myyntihuonetta. Markiisittaren myyntipaikkojen varauksen voi tehdä netissä yrityksen kotisivuilla, jossa varaustilanne näkyy ilmeisesti reaaliaikaisesti.

Parkkipaikkoja löytyy pihasta, kadun varresta ja viikonloppuisin on myös mahdollista pysäköidä Pirkkalan kunnan omistaman Varastokeskuksen pysäköintialueelle. Linja-autopysäkki on Markiisittaren lähellä.

Hinnasto

Myyntipöydän vuokra on 24€ / 6 päivää ja loosin 33€ / 6 päivää.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirppis & Cafe Markiisitar:

Kannatta poiketa!! Siisti uusi kirppis, vielä on pöytiä vapaana tuleville vuokraajille!! osassa pöydissä on selkeästi ylihinnoiteltuja vanhoja vaatteita mutta niinhän joka kirppiksellä on. edullisia lastenvaatteita löytyy eikä ketään hätistelty pois kun sulkemisaika koitti, ei huutelua ja valojen sammuttelua :D hyvä tästä tulee!!!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kirppis & Cafe Markiisitar:

Ystävällinen henkilökunta, Hieno kahvila, jossa monipuolinen tuotevalikoima. Mukava poiketa vaikka vain kahville. Paljon mielenkiintoista tavaraa. Myyjäthän hinnoittelevat tavaransa itse, joten monenhintaista tavaraa tietenkin on myynnissä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kirppis & Cafe Markiisitar:

Muutaman kerran olen käynyt, enkä koskaan ostanut mitään. Kallista ja huonoa tavaraa. Jos haluaa tehdä löytöjä, tämän voi suosiolla jättää väliin.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kirppis & Cafe Markiisitar:

Paikka on helmi ja kaikkea muuta kuin 99 % hämäläisistä kirpputoreista: miljoonan arvoista arapian kissanrasvapyttyä et löydä täältä tietämättömän myyjän yhden euron hintalapulla varustamana, täällä ei ole likaisia öljyltä, tupakalta, homeelta ja sipulilta lemuavia ylihintaisia vanhoja ryysyjä myynnissä, talo ei ole joku vino aaltopeltihökkeli keskellä rapakkoa ja käytettyjen autojen kauppoja tai 60 vuotta vanhan asuintalon ahtaissa kellaritiloissa, täällä ei ole niin pimeätä sisällä että tarvisi melkein epäillä pimeätä kaupantekoa eikä vuodenaikaan nähden epämiellyttävä sisälämpötila, myyjät eivät käyttäydy ylimielisesti, vihamielisesti, töykeästi, tylysti eivätkä vaikuta elämäänsä kyllästyneiltä, myyntipöytien tavarat eivät ole epäjärjestyksessä eikä niitä loju missään lattioilla tms., eikä myytäviä tavaroita ole asiakkaana hankala tarkastella, kahvilasta ei saa aamusta asti seisonutta kahvia eikä takahuoneessa jonkun päivän aamulla keitettyä lenkkimakkaraa.

Kaiken kaikkiaan tämä kirpputori on positiivinen yllätys lajissaan, selvästikin hyvin ylläpidetty ja henkilökunta aktiivisesti kiinnostunut pitämään työpaikkansa siistissä ja houkuttelevassa kunnossa.

Myytävien tavaroiden perusteella myyjiksi näyttää usein valikoituneen ihan tavallisia ihmisiä, jotka myyvät ihan tavallisia käyttötuotteita ihan tavallisella hinnalla ihan tavallisen elämän arkipäiväiseen käyttöön.

Olen heinäkuussa 2013 kommentoineen kirjoittajan kanssa sataprosenttisesti samaa mieltä: hänen kuvailemiensa turistien kannattaa kiertää tämä kirpputori mahdollisimman kaukaa – heille täällä ei todellakaan ole mitään. Mutta jos hakee esim. itselleen tai lapselleen hyväkuntoisia, kohtuullisen hintaisia vaatteita tai kotiin jokapäiväiseen käyttöön tarpeellisia tarvikkeita tai vaikka leluja tai silmälle kauniita koristeita, tekee taatusti niitä ns. löytöjä. Ainoa parannus toimintaan voisi olla se, että nettisivuilla voisi olla enemmän valokuvia sisätiloista, myyntipöydista ja myytävistä tavaroista, eli sivuja voisi päivittää aktiivisemmin.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kirppis & Cafe Markiisitar:

Herkko, mikä mahtaa olla suhteesi kirpparin ylläpitäjiin..? Oli niin messevä myyntipuhe sulla,että satunnainen kävijä ei moisiin repeä.

Toisekseen: ei “liian halvaksi” hinnoitellut Arabiat sun muut ole kirpputorille huonoksi, nehän just on niitä löytöjä. Halvalla saa myydä, se juur on alunperin kirpparin ajatus, mutta tässä paikassa se ei aina toteudu. Ja mistä tiedät mikä edelliselle kommentoijalle on löytö, voi olla juurikin ne edulliset tavalliset lastenvaatteet.

Onhan tää ihan siisti. Harkitsin pöydän vuokraamista, mutta en nyt ainakaan vielä ottanut.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kirppis & Cafe Markiisitar:

Kaunein näkemäni kirpputori. Siisti. Pöytiä oli vähän tyhjillään, mutta muutama hyvä pöytä korvasi sen. Kassatiskiin satsattu. Katossa koristeena korkokenkiä!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kirppis & Cafe Markiisitar:

Tykkäsin paikasta. Mieleeni jäi iso ja siisti vaikutelma. Henkilökunta vaikutti ystävälliseltä. Positiivinen ylläri oli Urjalan Makeistukun mausteet ja karkit, joita tarttui mukaan :) Suosittelen!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kirppis & Cafe Markiisitar:

Aina suurinpiirtein samat tavarat samoissa pöydissä. Siisti toki.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis & Cafe Markiisitar sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Pajakirppis
 2. Kirpputori Spinny
 3. Kurikan Wanhakaluste
 4. Cafe Kirpputori Ajaton
 5. Kirppis & Kahvila Sunshinestar