Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Lähimmäinen kirpputori, Turku

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 62Kyllä!
 • 23En

72,9 % suosittelee tätä

Lähimmäinen kirpputorin tuotolla tuetaan Kan-yhdistyksen toimintaa. Lähimmäinen on avoinna ma–pe kello 10–17 ja suljettu la–su.

Kirpputorin puhelinnumero on 040 357 5132 ja sähköpostiosoite turun.kirpputori@kan.fi.

Myynnissä on mm. käytettyjä huonekaluja.

Kuvat

 • Lähimmäinen kirpputori, Turku
 • Lähimmäinen kirpputori, Turku
 • Lähimmäinen kirpputori, Turku

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Lähimmäinen kirpputori, Turku:

Tavaraa on paljon ja lähes aina jotain tarttuu mukaan. Kukkaruukkuja, vaatteita, käsityömateriaaleja, lehtiä, astioita ym. Hinnoittelu on joskus aika hassua, esim käytetyt saviruukut, aluslautaset, altakasteluruukut ja muovinen kulunut ruokailuvälineiden kuivatusteline oli hinnoiteltu kalliimmaksi kuin millä vastaavat olisi saanut anttilasta. Hinnoista tosin voi tiskillä keskustella, sain kukkaruukkuni ihan ok hintaan kun asiasta mainitsin. Eurosokeutta ilmassa, mikä ennen olisi markan hintaiseksi laitettu onkin nyt euron vaikka järkevä hinta olisi joitain kymmeniä senttejä.

Kiva paikka silti, myyjät ovat ystävällisiä ja lämpimän tuntuisia ihmisiä, paikassa on kiva kiireetön tunnelma ja samalla saa katsella hienoa vanhaa taloja ja sen erilaisia sopukoita. Suosittelen.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Lähimmäinen kirpputori, Turku:

Hyvin epämielyttävän oloinen paikka. Omistajat ja myyjät eivät moikanneet, kyttäsivät kokoajan ostoksia ja kuiskuttelivat asiakkaista. Todistin myös edelläni olevan tummaihoisen asiakkaan laukun tutkimista, mutta minun laukkuani he eivät tutkineet.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lähimmäinen kirpputori, Turku sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Second Hand LAHTI SHOP
 2. Toivon Keskus
 3. Recci Kallio
 4. Turun Ekotori, Rieskalähteentie
 5. Turun Ekotori (Rautakadun myymälä)