Etsi kirppistä hakusanalla

Salamakauppa-kirpputori

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi marraskuussa 2014.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 24Kyllä!
 • 8En

75,0 % suosittelee tätä

Salamakauppa toimii nykyään osto- ja myyntiliikkeenä. Iso osa toimintaa on pyörittää Kierrätä ja Auta -kampanjaa, jossa haetaan lahjoitustavaroita myyntiin kaupalle. Puolet tuotoista menee paikalliselle avuntarvitsijalle, jota asiakkaat ovat ehdottaneet. Kampanja pyrkii olemaan avoin, läpinäkyvä ja paikallinen vaihtoehto suuremmille hyväntekeväisyyskaupoille.

Jyväskylässä sijaitseva Salamakauppa-kirpputori on avoinna joka päivä alla listatulla tavalla. Kirpputori sijaitsee Kortepohjan liikekeskuksessa. Salamakauppa toimii itsepalveluperiaatteella. Puhelinnumero on 0400 324 969 ja sähköpostiosoite info@salamakauppa.fi. Myynnissä runsaasti kirppistavaraa, pesuaineita ja hyvinvointituotteita. Parkkipaikalle pääsee Pehtorintieltä. Salamakaupan nettisivuilla on mahdollista katsoa suorana lähetyksenä kirppiksen tapahtumia.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Salamakauppa-kirpputori:

Yritteliäs pikku-kirppari. Hieman nuhjuinen ulkoasu – tunkua hyllyillä ja samat tavarat/vaatteet seisoo turhan kauan paikoillaan.. Harjaantunut kirpparikävijä voi tehdä löytöjä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Salamakauppa-kirpputori:

Todella kämänen paikka. Tavarat likaisia. Asiakaspalvelu olematonta. Juttelivat vain keskenään.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Salamakauppa-kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kanavan Kirppis
 2. Konttitori / Vermon kirppis
 3. Moody Monday Second hand & Cafe
 4. Save&Joy Tampere
 5. Torin Kirppis Isojoki