Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Aarre Store esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Aarre Store

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 6Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Jyväskylässä sijaitseva Aarre Store on avattu uudelleen osoitteessa Yliopistonkatu 32. Liikkeestä voi löytää valikoituja second hand-vaatteita, coffee loungen sekä Vaatelainaamo Vaatepuun myyntipisteen.

Aarre Store on avoinna ke–pe kello 11–18 ja lauantaisin 11–16.

Puhelinnumero on 044 220 4064 ja sähköpostiosoite aarrestore@gmail.com.

Nettisivujen lisäksi liikkeellä on omat Instagram-sivut.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Aarre Store:

Terve. Vieläkin näkyy Google-haussa ”aarre store” haulla, että lopettanut toimintansa. Saako poistettua hakukoneoptimoinnin kannalta huonon väärän datan?

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Aarre Store:

Se on vanhan yrityksen esittelysivu, joka on laitettu ohjautumaan tälle sivulle. Google toivottavasti päivittää omat hakutuloksensa hyvin pian…

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Aarre Store sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Karhunsalon kirppis
 2. Salon Ekocenter
 3. Paloheinän kirpputori
 4. Varastotien Kirpputori
 5. Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä