Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Amandan Aarteet esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Amandan Aarteet

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 29Kyllä!
  • 4En

87,9 % suosittelee tätä

Mäntässä sijaitseva Amandon Aarteet on avoinna ti–pe kello 10–16.45 (17) ja lauantaisin 10–13.45 (14). Sunnuntaisin sekä maanantaisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 570 6600 ja sähköpostiosoite info@amandanaarteet.fi.

Myyntipaikan voi varata joko paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostitse. Myyntipaikkoja on 150 kappaletta. Kirppiksen lisäksi paikalla toimii kahvila ja kesäaikaan pieni terassi.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Amandan Aarteet sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Karhunsalon kirppis
  2. Salon Ekocenter
  3. Paloheinän kirpputori
  4. Varastotien Kirpputori
  5. Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä