Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Antinniementien Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Antinniementien Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 7Kyllä!
  • 10En

41,2 % suosittelee tätä

Antinniementien Kirppis sijaitsee nimensä mukaisesti Valkeakosken Antinniementiessä. Kirppis on avoinna tiistaisin ja perjantaisin kello 10–16 sekä torstaisin 10–18.

Seurakunnan vapaaehtoisperiaatteella toimiva kirpputori toimii Helluntaiseurakunnan kellarissa, ja sinne on käynti sisäpihan puolelta. Kaikki kirpputorin tulot ohjataan seurakunnan lähetys- ja kehitysaputyöhön.

Puhelinnumero on 050 441 0322.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Antinniementien Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Porvoon Löytöpiste
  2. Autopirtin Kirppis
  3. Mankkaan Akseli
  4. Toive-kirppis (Ylivieska)
  5. Petun Putiikki