Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Emmaus Tammisaari esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Emmaus Tammisaari

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 89Kyllä!
  • 6En

93,7 % suosittelee tätä

Emmaus Westervik sijaitsee Tammisaaressa, ruotsiksi Ekenäsissä. Avoinna ma–pe kello 11–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumerot ovat 019 241 2447 ja 044 253 4908 sekä sähköpostiosoite emmaus@surfnet.fi.

Myynnissä on mm. käytettyjä vaatteita, tekstiilejä, huonekaluja, kirjoja ja lehtiä, kodinkoneita, leluja, koruja ja työkaluja.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Emmaus Tammisaari:

Siisti paikka. Vaatteet hienosti järjestyksessä ja helppo etsiä haluamaansa. Valoisa, hyvä pukukoppi lähellä vaatteita. Hyvä!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Emmaus Tammisaari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. City Loppis–Kirppis
  2. Kierrätysmylly
  3. Second Hand LAHTI SHOP
  4. Toivon Keskus
  5. Recci Kallio