Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Perhekeskus Erustuvan kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Perhekeskus Erustuvan kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Perhekeskus Erustuvassa toimiva kirpputori on avoinna Tenavatuvan aukioloaikoina. Tuotto käytetään paikallisten lapsiperheiden hyväksi. Kirpputori vastaanottaa ehjiä, puhtaita vaatteita ja muuta toimivaa tavaraa. Myynnissä on esimerkiksi lastenvaatteita eri ikäisille ja aikuisempaan makuun esim. vaatteita, kirjoja ja astioita. Kirpputori on avoinna arkisin kello 10–14.30 ja tapahtumien aikaan. Erustuvan puhelinnumero on 050 591 6323.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Perhekeskus Erustuvan kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Porvoon Löytöpiste
  2. Autopirtin Kirppis
  3. Mankkaan Akseli
  4. Toive-kirppis (Ylivieska)
  5. Petun Putiikki