Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Goodwill Karhula esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Goodwill Karhula

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kotkan Karhulassa sijaitseva Goodwill Karhula on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu ainakin toistaiseksi.

Asiakaspalvelun ja tavaroiden noudon puhelinnumero on 044 777 0326.

Lähellä on toinen Goodwillin myymälä. Se sijaitsee Kotkassa.

Goodwill-kierrätysmyymälät ottavat vastaan hyväkuntoisia tavaroita laidasta laitaan (esim. huonekalut, vaatteet, lastentarvikkeet, elektroniikka). Tavaroita voi tuoda joko suoraan myymälään tai hyödyntää noutopalvelua. Lisäksi myydyille tuotteille on mahdollista tilata maksullinen kotiinkuljetuspalvelu.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Goodwill Karhula sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kanavan Kirppis
  2. Konttitori / Vermon kirppis
  3. Moody Monday Second hand & Cafe
  4. Save&Joy Tampere
  5. Torin Kirppis Isojoki