Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Goodwill Kemi esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Goodwill Kemi

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 16Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Syyskuussa 2015 avattu Goodwill Kemi on avoinna ma–pe kello 9–17 ja suljettu viikonloppuisin. Goodwill toimii samalla tavalla kuin aikaisempi Kemin Monitarmon myymälä: myynnissä on huonekaluja, nappeja, vetoketjuja, vaatteita jne. Meriva säätiö antaa/tuottaa myös siivouspalvelua jne.

Myymälän puhelinnumero on 040 056 5347. Lahjoitusten noutopalvelun puhelinnumero on 040 355 7197 (ma–pe kello 8–12).

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Goodwill Kemi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Karhunsalon kirppis
  2. Salon Ekocenter
  3. Paloheinän kirpputori
  4. Varastotien Kirpputori
  5. Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä