Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen HESYn Eläinsuojelupuoti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

HESYn Eläinsuojelupuoti

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

HESYn on käytettyjen ja uusien eläintarvikkeiden myymälä sijaitsee Pakilassa. Se on avoinna ma–pe kello 10–18, sunnuntaisin 15–18. Puoti on suljettu lauantaisin. Puhelinnumero on 09 542 001 00 (ma–pe klo 10–17).

Tuotto käytetään kodittomien eläinten hyväksi.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen HESYn Eläinsuojelupuoti:

Paljon hyvää koira- ja kissatavaraa todella kohtuulliseen hintaan!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua HESYn Eläinsuojelupuoti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jokeri Kirppis
  2. Kuortane Kirppis
  3. Kurikan Superkirppis
  4. Kirpputori Kiertolainen
  5. Kirpputori Piparuuti