Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Hugo Secondhand esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Hugo Secondhand

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 25Kyllä!
  • 4En

86,2 % suosittelee tätä

Hugo Secondhand on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10–18, torstaisin 10–19, perjantaisin 10–18, lauantaisin 10–16 ja sunnuntaisin 12–16. Maanantaisin suljettu.

Puhelinnumero on 044 493 9030 ja sähköpostiosoite shop@hugosecondhand.fi.

Myyntipaikka 6 päiväksi on 30 € + 3 % myynnistä.

Hugolla on nettisivujen lisäksi omat Facebook-sivut.

(Ensimmäisenä tästä kirppiksestä vinkkasi Tiedonantaja.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Emmi kirjoitti kohteeseen Hugo Secondhand:

Kälyinen paikka, ei voi suositella. Avajaisista alle kuukausi ja nyt jo runsaasti tyhjiä pöytiä. Käytössä olevat myyntipöydät täyteen tupattuja, niitä ei siistitä riittävän usein.
Myyjät epätasa-arvoisessa asemassa. 50/50 myyjien myyntiaikoja lisäillään kysymättä muutamilla viikolla. Samaan aikaan itse hinnoitelleen myyjän paikasta kiskotaan kunnon hinta viimeisen päälle + töykeys kaupanpäälle. Henkilökunta ei selkeästi kykene ajattelemaan sitä, että myyjä olisi hyvä saada toisenkin kerran varaamaan pöytä. En usko, että tulee menestymään tämä pulju.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Hugo Secondhand sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Maurin Makasiini
  2. Kirppari Aarreaitta (Hämeenlinna)
  3. Kirppis Siison
  4. Fida Seinäjoki
  5. Teuvan seurakunnan lähetystyön kirpputori