Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Jokiuoman puiston kesäkirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Jokiuoman puiston kesäkirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 17Kyllä!
  • 2En

89,5 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: ei ole vielä tiedossa järjestetäänkö kesäkirppis kesällä 2019.

Jokiuoman puistossa on Myyrmäki-liikkeen järjestämä puistokirppis sunnuntaina 8. heinäkuuta ja 19. elokuuta kello 11–15. Myyntipaikat ovat maksuttomia. Ilmoittautumista ei tarvita.

Mukaan kannattaa tuoda oma rekki, myyntipöytä tai vaikka viltti.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Jokiuoman puiston kesäkirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jokeri Kirppis
  2. Kuortane Kirppis
  3. Kurikan Superkirppis
  4. Kirpputori Kiertolainen
  5. Kirpputori Piparuuti